Μεταφορές & Υποδομές Πετρέλαιο & Φυσικό Αέριο Ενέργεια Ναυτιλία Άμυνα & Ασφάλεια Πολιτισμός Κτίρια & Εγκαταστάσεις Παραγωγικές Βιομηχανίες
MARKETS _ Μεταφορές & Υποδομές
Μεταφορές & Υποδομές
MARKETS

Ασχολείστε καθημερινά με κατασκευή, επισκευή, συντήρηση του δικτύου των μεταφορών, είτε σε υποδομές είτε σε οχήματα;

Μήπως χρειάζεστε μια σαφέστερη κατανόηση των απαιτήσεων συντήρησης για τις αποφάσεις επένδυσης και χρηματοδότησης;

Αναζητάτε εκσυγχρονισμό μέσω υπηρεσιών που κυμαίνονται από τον προγραμματισμό, την αναβάθμιση, τη συντήρηση έως την τελική παραλαβή;

Μέσα στο επόμενο διάστημα, οι αλλαγές στον κλάδο των υποδομών θα είναι αναπόφευκτες, αφενός γιατί οι οδικοί άξονες και το δίκτυο μέσων σταθερής τροχιάς είναι απαραίτητες υποδομές για τη διατήρηση όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, αφετέρου γιατί οι υπάρχουσες υποδομές, είναι κατασκευασμένες μεταπολεμικά, φέρουν έντονα σημάδια γήρανσης και έχουν πεπεραστεί τα όριά τους.

Κατά συνέπεια, μια μεγάλη πρόκληση διαμορφώνεται για τις κρατικές αρχές, τις αρχές μεταφορών και τους φορείς εκμετάλλευσης. Μια αξιόπιστη υποδομή, είναι απαραίτητα για την ομαλή και απρόσκοπτη διαλειτουργικότητα των συνδέσεων μεταφορών σε όλο το δίκτυο. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό όλα τα μέρη που συμμετέχουν στις επενδύσεις, τις προμήθειες και τις αγορές να γνωρίζουν την τεχνική κατάσταση, τις τεχνικές απαιτήσεις και την αξία των εν λόγω υποδομών.

Η επίβλεψη κατασκευής και η παρακολούθηση μέσω προληπτικής και προγνωστικής συντήρησης, επιθεωρήσεων και δοκιμών διασφαλίζει την αξία ενός περιουσιακού στοιχείου. Παράλληλα η μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα στα στοιχεία υποδομών προστατεύουν έναν οργανισμό από αξιώσεις εγγύησης (αποζημιώσεις).

Είτε εκπροσωπείτε την τοπική αυτοδιοίκηση είτε είστε ιδιώτης, οι κανονισμοί ασφαλείας ισχύουν για όλα τα δίκτυα μεταφοράς. Από την ανάπτυξη του έργου μέχρι τη φάση κατασκευής, η Atom Group σας βοηθάει να διασφαλίσετε ότι το έργο σας είναι ασφαλές και συμμορφώνεται με τα τοπικά και διεθνή πρότυπα.

Η Atom Group αναλαμβάνει τον έλεγχο και την αξιολόγηση της κατάστασης των σχετικών περιουσιακών στοιχείων καθώς την επακόλουθη αποτίμηση τους, ώστε να ληφθούν σωστές αποφάσεις επένδυσης, συντήρησης ή και αναβάθμισης. Σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης, οι ειδικοί μας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, όπου και όταν είναι απαιτούμενο, κατά τη λειτουργία της υποδομής που σας αφορά.

SOLUTION
Service Market
01
SOLUTION
Συνεπείς και ομοιόμορφες μέθοδοι επιθεώρησης
& τεκμηρίωση της δομικής κατάστασης των γεφυρών πανελλαδικά
BACK
TO TOP
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.