Μεταφορές & Υποδομές Πετρέλαιο & Φυσικό Αέριο Ενέργεια Ναυτιλία Άμυνα & Ασφάλεια Πολιτισμός Κτίρια & Εγκαταστάσεις Παραγωγικές Βιομηχανίες
MARKETS _ Κτίρια & Εγκαταστάσεις
Κτίρια & Εγκαταστάσεις
MARKETS

Τι σημαίνει η υιοθέτηση μιας συνολικότερης περιβαλλοντικής, οικονομικής και πολιτικοκοινωνικής προσέγγισης στη διαχείριση κτιρίων;

Τα τρέχοντα συστήματά σας καθιστούν δύσκολη την κατανόηση της κατάστασης των περιουσιακών σας στοιχείων;

Μήπως χρειάζεστε μια σαφέστερη κατανόηση των απαιτήσεων συντήρησης για τις αποφάσεις επένδυσης και χρηματοδότησης;

Η φιλοσοφία της Διαχείρισης Κτιρίων & Εγκαταστάσεων είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη της μέγιστης αξίας από τον χώρο εργασίας και τα περιβαλλοντικά οφέλη που βελτιώνουν την παραγωγικότητα και προστατεύουν τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές. Επομένως, είναι απολύτως απαραίτητο να προχωρήσει κανείς πέρα ​​από τις στρατηγικές μείωσης του κόστους και να εφαρμοστεί μια ολιστική μεθοδολογία βελτιστοποίησης διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, προκειμένου να δημιουργηθεί πραγματικά μακροπρόθεσμη αξία σε έναν οργανισμό.

Καθώς τα τελευταία χρόνια οι πρωτοβουλίες απαλλαγής από τις ανθρακούχες εκπομπές αποκτούν δυναμική στον τομέα των Κτιρίων & Εγκαταστάσεων, οι κατασκευαστές μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την αυξανόμενη τάση—αλλά μόνο εάν θεωρούν το Environmental, Social and Governance (ESG) ως στρατηγική ευκαιρία και συνεργάζονται με άλλους ενδιαφερόμενους φορείς στο οικοσύστημα.

Στο πλαίσιο μίας αναλυτικότερης προσέγγισης, που ενσωματώνει περιβαλλοντική, οικονομική και πολιτικοκοινωνική διάσταση, και καθώς η βιωσιμότητα σε όλα τα επίπεδα γίνεται επιτακτική, η Atom Group βοηθάει τους πελάτες της να ανακαλύψουν εκ νέου τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν, επενδύουν και προγραμματίζουν τη διαχείριση Κτιρίων & Εγκαταστάσεων.

Είτε είστε κατασκευαστής ή μηχανικός που ειδικεύεται στην κατασκευή μικρών ή μεγάλων κτιρίων και εγκαταστάσεων, είτε είστε διαχειριστής ενός τέτοιου φυσικού περιουσιακού στοιχείου και αναζητάτε λύσεις που βασίζονται σε δεδομένα, ελέγχους και σχεδιασμό που ενσωματώνει τα νέα περιβαλλοντικά δεδομένα, οι εξειδικευμένες ομάδες μας θα βοηθήσουν την εταιρεία σας να επιτύχει τους στόχους της.

H Atom Group έχει στη διάθεσή της ομάδα εμπειρογνωμόνων, επιστημόνων και τεχνικών, με εξειδικευμένη κατάρτιση και μακρόχρονη εμπειρία και μπορεί να σας βοηθήσει να επιταχύνετε μεταξύ άλλων την ψηφιακή καινοτομία, να μεταμορφώσετε τις δομές κόστους, να ανακαλύψετε εκ νέου τις κατασκευαστικές σας ικανότητες και να φέρετε μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις αλυσίδες εφοδιασμού και τα προγράμματα προμηθειών σας.

Επιπλέον, καλύπτει όχι μόνο τα βήματα που απαιτούνται, αλλά και τον τρόπο δημιουργίας ενός ξεκάθαρου «επιχειρηματικού case study» για την αιτιολόγηση και την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων, ώστε ο καθένας να μπορεί να συμφωνήσει για το τι αξίζει να γίνει, πότε και γιατί.

SOLUTION
Service Market
01
/
02
SOLUTION
Πλήρης αποτύπωση και διαφάνεια
στα λειτουργικά κόστη εγκαταστάσεων
SOLUTION
Τεχνική ασφάλεια ενσωματωμένη από τον σχεδιασμό
μέχρι την κατασκευή κτιρίων
BACK
TO TOP
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.