Μεταφορές & Υποδομές Πετρέλαιο & Φυσικό Αέριο Ενέργεια Ναυτιλία Άμυνα & Ασφάλεια Πολιτισμός Κτίρια & Εγκαταστάσεις Παραγωγικές Βιομηχανίες
MARKETS _ Άμυνα & Ασφάλεια
Άμυνα & Ασφάλεια
MARKETS

Χρησιμοποιείτε πόρους για να προσφέρετε αξία και να επιτύχετε αμυντικούς στόχους;

Γιατί η σωστή συντήρηση και αναβάθμιση των φυσικών στοιχείων στους κλάδους της Άμυνας και Ασφάλειας είναι επιτακτική ανάγκη να είναι κύριος στόχος της διαχείρισής τους;

Τι προσφέρει ένα εναρμονισμένο σχέδιο φυσικής και τεχνικής ασφάλειας στην απρόσκοπτη λειτουργία των φυσικών σας στοιχείων;

Η διαχείριση φυσικών περιουσιακών στοιχείων και υποδομών αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια στον τομέα της Άμυνας, συμπεριλαμβανομένων των οργανισμών Defence Infrastructure Organisation (DIO), Submarine Delivery Agency (SDA) στο Ηνωμένο Βασίλειο, των U.S. Army Corps of Engineers και U.S. Air Force των ΗΠΑ, καθώς και του Department of Defence στην Αυστραλία.

Στην Ελλάδα, επί του παρόντος, η οπτική μιας συστηματικής προσέγγισης διαχείρισης φυσικών στοιχείων και υποδομών έχει εμφανιστεί δειλά, αν και αξιοσημείωτες στρατιωτικές βάσεις με στρατηγική σημασία είναι διασκορπισμένες σχεδόν σε κάθε περιοχή της χώρας, ιδιαίτερα στις ακριτικές περιοχές. Επιπλέον, οι στρατιωτικές βάσεις Στρατού Ξηράς, Ναυτικού και Αεροπορίας είναι τα σημεία στα οποία οι άνθρωποι των ενόπλων δυνάμεων μπορούν να ζήσουν, να εργαστούν, να εκπαιδεύσουν και να εκπαιδευτούν αποτελεσματικά.

Οι υποδομές και οι εξοπλισμοί του κλάδου οφείλουν λοιπόν, να είναι κατάλληλοι για τον σκοπό τους, ευέλικτοι, βέλτιστης λειτουργίας και να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες αμυντικές απαιτήσεις, καθώς αυτές υποστηρίζουν ευρύτερους εθνικούς αμυντικούς στόχους και τη δέσμευση της χώρας να ενθαρρύνει την ευρύτερη σταθερότητα και κοινωνική συνοχή.

Οι ίδιες απαιτήσεις ισχύουν και ευρύτερα στον τομέα της Ασφάλειας, όσον αφορά τη φυσική και τεχνική ασφάλεια. Τα συστήματα ασφαλείας αποτελούν πλέον ένα βασικό τμήμα των σύγχρονων εγκαταστάσεων και υποδομών, ενώ συχνά αναγκαία αλληλοεπιδρούν με άλλα υποσυστήματα, για την ολοκληρωμένη λειτουργία τους. Η σωστή διαχείρισή τους για την ελαχιστοποίηση προβλημάτων και κόστους συντήρησης είναι καίριας σημασίας.

H Atom Group έχει στη διάθεσή της ομάδα εμπειρογνωμόνων, επιστημόνων και τεχνικών, με εξειδικευμένη κατάρτιση και μακρόχρονη εμπειρία και μπορεί να συμβάλλει:

  • Στη βελτίωση διαθεσιμότητας των αμυντικών φυσικών περιουσιακών στοιχείων
  • Στη σωστή αξιοποίηση των κεφαλαίων που επενδύονται
  • Στη σύνδεση της αμυντικής στρατηγικής με την αποτελεσματική χρήση περιουσιακών στοιχείων
  • Στην τεκμηρίωση αποφάσεων σχετικά με τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων μέσα από επαρκή δεδομένα, ελέγχους και επιθεωρήσεις
  • Στον σαφές προσδιορισμό του Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας (TCO) των αμυντικών περιουσιακών στοιχείων.

 

Επιπλέον, στους τομείς κρίσιμης σημασίας, η Atom Group εναρμονίζει φυσική και τεχνική ασφάλεια σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, το οποίο εξελίσσεται από τη μελέτη, την κατασκευή, και τις δοκιμές παραλαβής του συστήματος, έως την έναρξη και τις καθημερινές λειτουργίες.

Βοηθούμε τους οργανισμούς να σχεδιάσουν και να εκπονήσουν μελέτες για σημαντικές εγκαταστάσεις, κτιριακά συγκροτήματα και υποδομές για ένα επεκτάσιμο, ανθεκτικό και αποδοτικό σύστημα, το οποίο αντικατοπτρίζει τις λειτουργικές ανάγκες της εγκατάστασης, χρησιμοποιεί λιγότερο χώρο, ενέργεια και ανθρώπινο δυναμικό για τη λειτουργία του και στοχεύει σε σημαντικά μειωμένο χρόνο εκτός λειτουργίας.

SOLUTION
Service Market
01
SOLUTION
Επιχειρησιακή διαθεσιμότητα
πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού
BACK
TO TOP
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.