Asset Development & Project Delivery Asset Operations & Maintenance Management Asset Protection Asset Integrity Asset Economics & Finance Asset Procurement Asset Planning & Consulting Asset Energy Performance
SERVICES _ Asset Protection
Asset
Protection
SERVICES

Σήμερα, η ασφάλεια είναι στο επίκεντρο όλων των οργανισμών, καθώς πια οι άνθρωποι αλλά και οι τεχνικές πληροφορίες που αυτοί χειρίζονται με στόχο να συμβάλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας, είναι διαρκώς συνδεδεμένες μέσω διαδικτύου και διαθέσιμες παντού. Ωστόσο, καθώς οι βιομηχανικές δραστηριότητες γίνονται πιο συνδεδεμένες, οι εγγενείς επιπτώσεις των κινδύνων για την ασφάλεια παραβλέπονται πολύ συχνά.

Για την προστασία των φυσικών περιουσιακών στοιχείων όπως των υποδομών και του εξοπλισμού, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα ενσωματώνει τη φυσική και τεχνητή ασφάλεια, είναι ζωτικής σημασίας. Στην Atom Group παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη δημιουργία, υλοποίηση και υποστήριξη στρατηγικών σχεδίων ασφαλείας. Βοηθούμε τους οργανισμούς να σχεδιάσουν και να εκπονήσουν μελέτες για σημαντικές εγκαταστάσεις, κτιριακά συγκροτήματα και υποδομές με επεκτάσιμο, ανθεκτικό και συμμορφούμενο σχέδιο το οποίο αντικατοπτρίζει τις λειτουργικές ανάγκες της εγκατάστασης ή της οντότητας.

Capabilities
Στρατηγικός Σχεδιασμός
Επαγγελματίες Στρατηγικού Σχεδιασμού αναλαμβάνουν τη μελέτη, τον σχεδιασμό και τη δημιουργία ειδικών Σχεδίων Ασφαλείας του χώρου ή/και της υποδομής σας, πριν το αρχικό στάδιο κατασκευής, ανακατασκευής ή βελτίωσης, με σκοπό την αποφυγή και πρόληψη κινδύνων και βίαιων γεγονότων ή την διαχείριση έκτακτων περιστατικών ή φυσικών καταστροφών. Εστιάζουμε στην προστασία του ανθρώπινου δυναμικού σας και στην ελαχιστοποίηση του κόστους διατήρησης υψηλών επιπέδων ασφαλείας.
Υλοποίηση & Ανάπτυξη Έργων
Η Ομάδα Υλοποίησης και Ανάπτυξης, εφαρμόζοντας τα ειδικά Σχέδια Ασφαλείας, προβαίνει στην κατασκευή, μεταφορά, επισκευή ή αναβάθμιση των υποδομών σας, με σκοπό την μακροπρόθεσμη διατήρηση υψηλών επιπέδων ασφαλείας, τόσο των εγκαταστάσεων όσο και του ανθρώπινου δυναμικού σας.
Υποστήριξης & Τεχνολογικός εξοπλισμός
Η Ομάδα Υποστήριξης και Τεχνολογικού Εξοπλισμού διαχειρίζεται σε καθημερινή βάση τη φυσική και τεχνική προστασία των υποδομών σας, παράσχει τεχνική βοήθεια, διαχειρίζεται απειλές κινδύνων, μέσω μοντέλων απόκτησης, αξιολόγησης και ανάλυσης πληροφοριών και αποτυχιών, με σκοπό την πρόληψη και άμεση διαχείριση συμβάντων ενώ παρέχει πλήρη εκπαίδευση στο ανθρώπινο δυναμικό σας για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών.
SOLUTION
Service Market
01
/
02
SOLUTION
Σχεδιασμός και συμβουλευτική ασφάλειας
σε αρχαιολογικούς χώρους
SOLUTION
Τεχνική ασφάλεια ενσωματωμένη
από τον σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή κτιρίων
BACK
TO TOP
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.